Tablet kassa

TABLET KASSA

De iPad kassa is universele module. Dat wil aangeven dat de afrekensoftware zich bevindt op ingebouwd in een apparaat die direct te koppelen is aan uw netwerk. Deze Sam4s Tabby is via uw netwerk vervolgens te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. U kunt maximaal acht verschillende apparaten koppelen aan het systeem zonder extra licentie. Zo kunt u eenvoudig het systeem uitbreiden en diverse (mobiele) afrekenpunten creëren.

Vraag informatie aan

 

ipad-kassa

 

 

 

 

 

 

ipad-kassasysteem

De voordelen van een iPad kassa

kassasystemen - tabby - geschiktvoor

 

 

 

  • U koopt één Tabby module en kan tot 8 kassasystemen gratis zelf koppelen. Dus voor lage kosten een of meer geautomatiseerde (touch)systemen.
  • Hardware van de kassasystemen bepaalt u zelf, dit kan dus een eigen tablet, telefoon of PC zijn
  • Artikelen gemakkelijk zelf bij te programmeren en aan te passen
  • Diverse omzetrapportages die u eenvoudig kunt exporteren en uitprinten
  • Scannen van eigen barcodes mogelijk
  • 8 gelijktijdige gebruikers (kassa’s, handhelds)
  • 10.000 artikelen
  • Realtime dashboard
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden (omzet, winst, hoeveelheid) • Voorraadbeheer en voorraadrapporten
  • E-mailrapport-functie

BONPRINTER MET COMPLEET SYSTEEM

Met uw terminal (touchscreen kassa) kunt u middels uw browser (Google Chrome, IE of Firefox) inloggen op de bonprinter via een lokaal netwerk. U kunt de terminal ook rechtstreeks aansluiten middels een ethernet aansluiting. Na het inloggen kunt u direct beginnen met registereren. Elk apparaat met een browser is geschikt om met de Ipad kassa af te rekenen. Kortom, in drukke tijden kunt u makkelijk opschalen zonder bijkomende kosten!

Lage kosten

Het iPad kassasysteem is een prima oplossing met lage kosten. De iPad kassa is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser (internetscherm). Hierdoor is bestaande hardware ook in te passen en realiseert u in een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit kan zowel met een bestaande tablet als met een nieuwe terminal.

Gebruiksvriendelijkheid

Het iPad kassasysteem is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Het systeem werkt intuïtief en behoeft nauwelijks uitleg voor uw personeel. Met het kassasysteem van de iPad kunt u snel en accuraat aan de slag met afrekenen. Als manager kunt u real time (over de hele wereld) zien hoe uw omzetten ervoor staan.

De Sam4s Tabby beschikt over een uitgebreid dashboard met alle omzetgegevens. Hierdoor houdt u altijd overzicht en grip. Dat is wel zo fijn.

Randapparatuur

De iPad kassa is te koppelen met onder meer een (keuken)printer, barcodescanner, kassalade en klantendisplay.

Vraag informatie aan

kassasysteem-ipad

 

 

 

 

 

 

Tabby-standalone1

Menu

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag