Touchscreen pos

TOUCHSCREEN POS

In de horeca en in winkels is het belangrijk dat klanten snel geholpen worden. Dit geldt niet alleen voor het serveren van een hapje en een drankje of een aankoop, maar ook voor het presenteren van de rekening en het uitdraaien van een bon of factuur. Een touchscreen POS kassa is hiervoor de perfecte oplossing. De touchscreen POS kassa maakt het makkelijk om de bestelling bij te houden, waardoor de bon na het bezoek direct uitgedraaid kan worden. Dit is, kortom, een kassasysteem waar u op kunt rekenen!

Touchscreen POS kassa kopen

Voor een POS kassa kunt u uitstekend terecht bij ons. Wij verkopen bijvoorbeeld de touchscreen POS SPS-2000 van SAM4s, een betrouwbare POS kassa die gebruikt maakt van de Linux® technologie. Deze technologie is gespecialiseerd in horeca en grote winkels. Hieronder vindt u een aantal belangrijke kenmerken van deze kassa:

  • Uiterst modern
  • Start snel op
  • Erg betrouwbaar
  • Uit te breiden met draadloze kassa handhelds
  • Maximaal 40.000 PLU’s (price look-up codes)

Gemakkelijk te bedienen

Touchscreenkassa’s zijn gemakkelijk in gebruik en bovendien erg snel. U kunt ook gemakkelijk uw handelingen herstellen als u per ongeluk verkeerd drukt. Doordat je met een touchscreen een veel uitgebreider palet aan opties hebt, biedt het je meer inzichten in de werkzaamheden en resultaten. U kunt gemakkelijk alle gegevens en statistieken terugzien en kunt ook conclusies trekken op basis van deze data. Denk daarbij aan inzicht in uw voorraad en omzet. Ondanks de vele extra mogelijkheden die het biedt ten opzichte van reguliere kassa’s is het werken met een touchscreenkassa makkelijk te leren. Dit scheelt ook weer bij het inwerken van nieuwe collega’s. Een ander voordeel van de touchscreenkassa’s is dat u ze ook met natte of vieze handen kunt gebruiken. Dat is natuurlijk vooral handig in de horeca, of bijvoorbeeld een slagerij of bloemenzaak.

Voor wie is een touchscreenkassa bedoeld?

Een touchscreenkassa is voor vele bedrijven een goede toevoeging. Vooral in de horeca en winkels waar dagelijks veel producten verkocht worden is het een uitkomst om met een snelle en gebruiksvriendelijke touchscreenkassa te werken. Maar ook in bijvoorbeeld een bouwmarkt of tuincentrum. Met name in de horeca kan de snelheid en efficiëntie veel opleveren in tijdwinst en inzicht in voorraden. Neem vrijblijvend contact met ons op over wat het voor uw bedrijf of winkel kan betekenen. Of neem een kijkje tussen onze blogs voor tips en informatie over onze kassasystemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de touchscreen POS kassa’s van Janssens Kassasystemen of weet u al precies welke touchscreen POS kassa u wil? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0492-345022, maar u kunt ook het online contactformulier invullen. Dan komen we er zo snel mogelijk bij u op terug. Onze experts kunnen u uiteraard ook helpen met vragen over andere kassasystemen in ons assortiment. Vergeet ook niet ons te volgen op social media.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag