Untill Keukenschermen

Untill Keukenschermen

unTill Keukenschermen zijn hét verlengstuk van het kassasysteem

“Het oproepsysteem reduceert naast personeelskosten ook lange rijen van op hun bestelling wachtende klanten”

UNTILL ® horecasoftware kenmerkt zich door overzichtelijke schermen en een duidelijk en gebruiksvriendelijk design. Instructie voor basishandelingen is overbodig. Iedere unTill installatie wordt op maat gemaakt. Met unTill begeeft u zich werkelijk in uw eigen zaak. U bepaalt welke informatie wordt weergegeven. unTill horecasoftware zet de norm voor gebruiksvriendelijke systemen voor zowel bar, restaurant, catering als recreatie.

Kassasyteem en keukenscherm zijn één

Een nieuwe manier van werken in de professionele keuken. Geen koppeling met de kassa, maar een verlengstuk daarvan, unTill handelt alles af zoals het hoort. Het kassasysteem en het keukenscherm zijn één. U bepaalt samen met onze horecaconsultant’s op welke wijze de touchscreen keukenschermen moeten werken. Wij gaan graag in op uw behoeftes en maken alles op maat. Niet alle horecabedrijven zijn immers hetzelfde. Het unTill® keukenscherm weet per gerecht wat de productietijd is en past de planning voor de keuken hier automatisch op aan, kan het nog gemakkelijker?

unTill keukenschermen zijn overzichtelijk en bieden veel meer informatie dan de traditionele keukenbonnen! De keuken communiceert met de bediening, prioriteiten bepaalt u samen. Snellere communicatie tijdens de spits, dus een snellere keukenproductie. Beperk fouten tot het minimum en verkort de wachttijden, uw gasten zullen dit zeker waarderen. Verdien direct de investering terug door meer marge te maken in de keuken, efficiënter kan niet. Eindelijk rust in de keuken, hoe druk het ook is.

Horeca-automatisering op maat!

Jaren geleden heb ik al een unTill horeca kassasysteem aangeschaft. Ik heb destijds een weloverwogen keuze gemaakt omdat ik veel specifieke eisen stelde aan een horeca kassasysteem. Janssens Kassasystemen bood mij de oplossing. Inmiddels hebben zij mij vele keren weten te verassen met unTill. Ik dacht dat de routing in mijn keuken niet beter zou kunnen en opnieuw hebben zij mij overtuigd, helemaal geweldig! Vol spanning wacht ik op de volgende efficiëntieslag met unTill, ik houd de nieuwsbrieven van Janssens Kassasystemen altijd goed in de gaten.
Oproepsystemen voor de horeca

Oproepsystemen verhogen de workflow en efficiency binnen uw horecabedrijf. De systemen van NCR – Orderman zijn op verschillende manieren te gebruiken. Ze kunnen ingezet worden in de keuken, aan tafel en om gasten te laten weten dat hun afhaalmaaltijd of tafel gereed is.

Kelner oproepsysteem / Keuken

Stil en gebruiksvriendelijk. Het keukenpersoneel geeft het nummer van de kelner in en de desbetreffende kelner ontvangt een melding door middel van een vibratie. In vergelijking met de gebruikelijke keukenbel kan er met dit systeem een specifieke kelner worden opgeroepen. Mogelijkheden: diverse soorten vibraties per reden van oproep, een geluidssignaal en herinneringsfunctie wanneer een kelner de oproep niet bevestigt.

Kelner oproepsysteem / Tafel

Door middel van een zender op tafel kunnen uw gasten een kelner oproepen. Dit verhoogt de efficiency en klanttevredenheid, gasten worden bediend met een druk op de knop. Uw gasten kunnen ongestoord verder gaan met waar zij mee bezig zijn, genieten van de omgeving en de lekkere drankjes en of hapjes. Het gezelschap zal niet gestoord worden omdat iemand op zoek is naar de bediening.

Gast oproepsysteem / Take-away

Gasten ontvangen een pieper en kunnen rustig plaatsnemen terwijl ze wachten op hun vers te bereiden maaltijd. Wanneer de bestelling klaar is, ontvangt de gast een melding door middel van een vibratie en pieptoon. Dit systeem kan tevens worden gebruikt voor het oproepen van gasten die wachten op een vrije tafel. Hierdoor ontstaat er rust en zal een drukke wachtrij veranderen in minder wachtenden (alleen gasten die nog moeten bestellen). Uw overige gasten kunnen zich relaxed terugtrekken en hoeven enkel en alleen de pieper in de gaten te houden.

Voordelen voor u
  • Bespaar personeelskosten
  • Creëer meer omzet
  • Laat uw klanten sneller geholpen worden
  • Bied meer service
Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag