Het gebruik van een tablet kassa

06 september 2022

Het gebruik van een tablet kassa

Het regelen van betalingen door middel van mobiele, handheld apparaten wordt steeds populairder. Deze manier van het gebruiken van tablets wordt steeds populairder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Lees dan snel verder!

Waarom een tablet kassa?

Een tablet kassa is niets anders dan een normale tablet, met daarop software van een kassasysteem. Deze handige portable kassa’s worden veel gezien in de horeca, catering of kantines. Bij alle toepassingen is het duidelijk dat er een behoefte is aan mobiliteit. Omdat de tablet kassa zo klein is, kan deze gemakkelijk overal naartoe meegenomen worden. Deze tablet is vrijwel in de gehele wereld te gebruiken, zo kunt u ook tijdens een vakantie of zakenreis oog houden op uw omzetten.

Gemakkelijk in gebruik

De tablet kassa is niet alleen mobiel, maar ook gemakkelijk in gebruik. Wellicht heeft u medewerkers die niet heel handig zijn met techniek, met een tablet kassa hoeft dit geen probleem te zijn. De interface van dit apparaat is namelijk erg overzichtelijk en valt eenvoudig te bedienen. Ondanks dat het eenvoudig te bedienen valt, straalt het een moderniteit uit en ziet het er zakelijk uit.

Voordelen van een tablet als kassa

Naast de mobiliteit en eenvoudigheid van de tablet kassa zijn er nog een aantal voordelen van dit type kassa. Zo kunt u gemakkelijk tot 8 verschillende kassasystemen zelf koppelen aan de tablet. U kunt de hardware waar de kassasystemen op geïnstalleerd worden zelf kiezen, zo heeft u de keuze uit tablet, telefoon of pc. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk overweg kan met de software.

Vriendelijk in gebruik en voor de portemonnee

De tablet kassa is een uitblinker op vele vlakken, maar vooral in gebruiksvriendelijkheid en prijs. Zo kunt u voor een lage prijs al heel snel een nieuwe, mobiele kassa inbouwen in uw hardware infrastructuur.