Het leasen van een kassasysteem

19 augustus 2020

Is het voor uw bedrijf een goede tijd om een nieuwe investering te doen in uw kassasysteem? Met een nieuw kassasysteem kunt u waarschijnlijk veel onderdelen optimaliseren, waardoor het voor een slimme zet is om dit te vervangen. Echter is dit dus een grote investering en dat kan niet voor iedereen handig zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een kassasysteem te leasen in plaats van te kopen, voor ondernemers die liever niet een groot bedrag in één keer uitgeven. Meer over kassasystemen leasen leest u hier.

De voordelen van het leasen van een kassasysteem

U heeft de keuze uit verschillende kassasystemen voor verschillende branches. Voor elk soort retail is er een geschikt kassasysteem. Wilt u dit dus niet in één keer aanschaffen? Kies dan voor leasen van het kassasysteem. Wij zetten de voordelen van leasen even voor u op een rijtje:

    • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen.
    • Het is direct glashelder wat uw maandelijkse kosten zijn.
    • Met lease kunt u sneller en eenvoudiger schakelen dan met lenen.
  • Lease is vaak een voordelige vorm van financiering.
  • U kunt 100% van uw bedrijfsmiddel financieren

Betaal uw kassasysteem per maand

Wij hebben diverse vormen van lease dus samen met onze adviseurs kunt u bepalen wat uw maandelijks bedrag gaat zijn. U hoeft dus geen groot bedrag in één keer uit te geven, maar kunt het kassasysteem afbetalen per maand. Hierdoor is het voor u een minder grote investering, terwijl u wel kunt profiteren van alle voordelen van het nieuwe kassasysteem voor uw bedrijf.

Vragen over de mogelijkheden van leasen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het leasen van een kassasysteem? Onze specialisten helpen u graag verder, dus neem gerust even contact met ons op en wij adviseren u graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar, dus stel daar al uw vragen.