Hoe kiest u het juiste horeca kassasysteem?

18 oktober 2019

blog

Heeft u een bedrijf in de horeca en kan daar nog wel het een en ander geautomatiseerd worden? Begin dan bijvoorbeeld eens met het aanschaffen van een nieuw kassassysteem. Een nieuw kassasysteem kan namelijk de productiviteit verhogen binnen een bederijf. Er zijn verschillende soorten kassasystemen die hiervoor geschikt zijn. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende horeca kassasystemen met een flexibel gebruiksgemak. Meer weten over het juiste horeca kassasysteem voor uw bedrijf? Wij leggen het u uit.

De verschillende mogelijkheden

Horeca kassasystemen moeten gemakkelijk en snel werken. Hierdoor kun je de klanten sneller helpen en zullen ze ook vaker terugkomen. Wij bieden in ieder geval de oplossing met unTill. Hierbij kan er een kassasysteem voor u op maat worden gemaakt. Kies voor een unTill kassasysteem of unTill basic. Meer weten over het verschil tussen deze twee kassasystemen? Bekijk dan eens onze pagina met horeca kassasystemen automatisering. Een andere oplossing voor uw horeca bedrijf is de tablet kassa. Hiermee kunt u op een gebruiksvriendelijke manier uw klanten helpen en tot wel 8 kassasystemen zelf koppelen.

Wat is uw doel?

Bedenk van tevoren goed wat uw wensen zijn voordat u een kassasysteem aanschaft. Zodra deze doelen duidelijk zijn kunt u beginnen met het bekijken naar de specificaties van de kassasystemen. Aan de hand van deze specificaties en uw doelen kunt u het meest geschikte horeca kassasysteem vinden dat past bij uw doelen.

Meer weten over horeca kassasystemen

Komt u er zelf niet helemaal uit, maar wilt u wel een kassasysteem aanschaffen? Dan kunnen wij u verder helpen. U mag gerust even contact met ons opnemen en wij kunnen u meer vertellen over al onze kassasystemen en welke het beste bij uw horeca bedrijf past. Ook kunt u vast een demonstratie aanvragen om te kijken of het kassasysteem bevalt. Wij bieden in ieder geval 24/7 support voor als er iets niet helemaal goed gaat.