De tablet kassa

De tablet kassa

De tablet kassa is een compleet kassasysteem. Deze is ingebouwd in een bonprinter. Op een SD-kaartje vindt de afrekensoftware plaats van de tablet kassa. Deze bevindt zich op de achterzijde van de printer. Het systeem voor de tablet heet Sam4s Tabby. U kunt het systeem draadloos bereiken via een smartphone, tablet of POS-terminal. Een groot voordeel van de tablet kassa, is dat u er acht verschillende apparaten aan kan koppelen zonder extra licentie. Hierdoor kunt u dus uw smartphone, extra handheld of computer gebruiker als afrekenterminal.

De voordelen van een tablet kassa

Een tablet kassa heeft vele voordelen, zoals:

  • U kan tot 8 kassasystemen voor de tablet gratis koppelen;
  • De hardware van de kassasystemen bepaalt u zelf, u kunt uw eigen mobiel of computer gebruiken;
  • U kunt uw artikelen gemakkelijk zelf bij programmeren en aanpassen;
  • U kunt diverse omzetrapportages makkelijk exporteren en uitprinten;
  • U kun uw eigen barcodes scannen;
  • U heeft een realtime dashboard;
  • En u heeft de mogelijkheid tot een uitgebreide rapportage.

Eenvoudig en snel

U kunt met uw browser inloggen op de bonprinter via een lokaal netwerk. Dit kan met uw tablet kassa. U kunt er ook voor kiezen om uw tablet rechtstreeks aan te laten sluiten via een ethernet aansluiting. Wanneer u heeft ingelogd kunt u direct beginnen met registeren. Elk apparaat met een browser is geschikt als tablet kassa. Erg eenvoudig om in drukke tijden op te schalen, zonder bijkomende kosten.

Gebruiksvriendelijk

Het systeem voor de tablet kassa biedt overzicht en is gebruiksvriendelijk. Het werkt erg eenvoudig, uitleg voor uw personeel is bijna niet nodig. U kunt via de tablet kassa snel aan de slag met afrekenen. Daarnaast kunt u als manager overal ter wereld zien hoe uw omzetten ervoor staan.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag