Een kassa voor in de horeca

Een kassa voor in de horeca

Wilt u een kassa kopen voor in de horeca? Dan bent u bij Janssens Kassasystemen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan dertig jaar expert op het gebied van winkel- en horeca automatisering. Ons specialisme ligt op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service. Wij verzorgen complete kassa-automatiseringen op maat. Janssens Kassasystemen staat altijd voor uw klaar. Zowel op afstand als bij u op locatie.

Wilt u een kassa kopen voor in de horeca? Of bent u op zoek naar een complex afrekensysteem? Wat uw wensen ook zijn, wij leveren oplossingen op maat. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat het best past bij uw manier van werken. Op onze website vindt u een overzicht van als onze kassa’s en systemen, inclusief aantrekkelijke prijzen. Een kassa kopen voor in de horeca was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u meer informatie of wilt u graag advies op maat? Neemt contact met ons op.

De horeca kassa

Bij een kassa kopen voor in de horeca is het belangrijk om een goede keuze te maken. De kassa is een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem. Organisaties zijn altijd in beweging. De ontwikkelingen op het gebied van automatisering bieden vele oplossingen. Wanneer u een goede keuze maakt, heeft u daar nog jaren profijt van. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte kassa voor u. Wij zetten ons in voor snelheid, efficiënt, betrouwbaarheid en veiligheid.

Wij leveren aan iedereen in de retail- en horecebranche. U kunt denken aan diverse horecabedrijven, zoals restaurants, hotels of catering organisaties. Bij Janssens Kassasystemen kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een kassa voor in de horeca, ook bieden wij vele oplossingen voor de retailbranche. U kunt denken aan telecomwinkels, tuincentra of speelgoedwinkels. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes, en begeleiden u in het vervolg proces. We helpen met de inrichting van uw kassa en met het begeleiden van uw medewerkers. Wanneer u vragen heeft of er treden problemen op staan wij altijd voor u klaar.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag