Een kassa

Een kassa

Een kassa is een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem. Het is belangrijk om bij de keuze van een kassa erg kritisch te zijn. Je organisatie is altijd in beweging en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering bieden vele mogelijkheden. Daarnaast kunt u een hoop tijd en kosten besparen op langer termijn bij een goede keuze. Janssens Kassasystemen voorziet u van de oplossingen die passen bij uw manier van werken. Snelheid, efficiënt werken, betrouwbaarheid en veiligheid staat daarbij voorop.

Janssens Kassasystemen

Janssens Kassasystemen is al meer dan dertig jaar specialist in horeca- en winkel automatisering. Wij zijn expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen, maar verzorgen ook uw complete kassa-automatisering op maat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij u op locatie. Wat uw wensen ook zijn: één eenvoudige kassa of een geavanceerd afrekensysteem. We zorgen voor horeca automatisering en retail automatisering. Maar ook zijn wij specialist op het gebied van de traditionele kassa, de iPad kassa en geven wij advies en consultancy. Janssens Kassasystemen leveren maatwerk oplossingen waarop u kunt vertrouwen. Neem een kijkje op de site, voor een compleet overzicht van ons kassa aanbod. Inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen.

Een kassasysteem voor retail en horeca

Janssens Kassasystemen is gespecialiseerd in kasregister, kassa, mobiele kassa en kassasystemen voor de horeca en winkels. U kunt denken aan kassasysteem voor horecabedrijven als cafe’s, restaurants, strandpaviljoens en hotels, maar ook cateringorganisaties. In de winkelbranche worden afrekensystemen geleverd aan vrijwel alle branches zoals telecom winkels, tuincentra of speelgoedwinkels. Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen, begeleiden wij u met de inrichting van uw kassa en afrekensystemen. Daarnaast leveren wij het systeem altijd volledige gebruiksklaar aan. De uitvoering van kassa-apparatuur en de software vindt op een deskundige wijze plaats. Wij instrueren de medewerkers over het gebruik van de kassa. Wanneer u vragen heeft of er treden problemen op staat Janssens Kassasystemen altijd tot u beschikking.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag