Horeca automatisering

Horeca automatisering

Een kassa is een belangrijk onderdeel in het afrekensysteem. Bij uw horeca automatisering is het belangrijk om een goede keuze te maken. Een organisatie is altijd in beweging en de vele ontwikkelingen op het gebied van automatisering bieden vele mogelijkheden. Wij helpen u graag verder en adviseren u over alle mogelijkheden van horeca automatisering. Wij zoeken oplossingen die passen bij uw manier van werken. Snel, efficiënt, betrouwbaar en veilig.

Uw horecabedrijf automatiseren

Wilt u uw horecabedrijf automatiseren? Wij helpen u graag verder. Dit doen wij met UnTill, een echte marktleider als het gaan om flexibiliteit. Met Untill heeft u altijd de mogelijkheid om te kunnen groeien als onderneming. Afhankelijk van uw wensen, adviseren wij u de UnTill of UnTill Light. Heeft u behoefte een meer dan alleen een kassasysteem? Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar. Wij helpen u graag bij andere zaken, zoals de roostering, reserveringen en de inkoop.

De kassafuncties in de horeca

Horeca automatisering heeft grote invloed op het bedrijfsproces. Een kassa wordt bijvoorbeeld niet alleen meer gebruikt om de verkoopomzetten en verkoopproducten te registeren. Het gaat ook om het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen. Een aantal voorbeelden van kassafuncties voor in de horeca zijn:

  • Tafelgeheugen en tafelplattegronden;
  • Klantgeheugen;
  • Aansturing van barprinters;
  • Aansturing van één of meerdere keukenprinters, denk hierbij aan de vis-en-vlees keukenprinter;
  • Mobiele kassa’s en handterminals voor bestellingen en betalingen;
  • Voorraadsystemen;
  • Barautomatisering, zoals tapsystemen en postmix;
  • Koppeling met betaalterminals en pinautomaten;

Deze functies zorgen ervoor dat de interne horecaprocessen gemakkelijker worden. Wij gaan met u om de tafel, om te kijken wat u nodig heeft. Een kassa voor een bar is weer geheel anders dan voor een restaurant. Janssens Kassasystemen is de ideale partner voor uw horeca automatisering.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag