Een kassa kopen bij Janssens Kassasystemen

Een kassa kopen bij Janssens Kassasystemen

Wilt u een kassa kopen? Janssens Kassasystemen is al meer dan dertig jaar specialist op het gebied van automatisering in de retail- en horecabranche. Een echte expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen. Daarnaast verzorgen wij ook uw complete kassa-automatisering op maat. Zeven dagen in de week staan wij voor uw klaar om u te helpen. Dit kan op afstand of bij u op locatie.

Wilt u één eenvoudige kassa kopen, of een complex afrekensysteem? Wat u wensen ook zijn, Janssens Kassasystemen levert maatwerk oplossingen waarop u altijd kunt vertrouwen. Voor meer informatie, kijk eens op de website. Daar vindt u een compleet overzicht van alle kassa’s en kassasystemen die Janssens Kassasystemen aanbiedt. Inclusief duidelijk en aantrekkelijke prijzen. Wij zijn uw specialist in automatisering. Een kassa kopen was nog nooit zo simpel. Wilt u meer informatie of advies op maat, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

De kassa

Bij een kassa kopen is het belangrijk om met een kritische blik te kijken. De kassa is een belangrijk onderdeel is een compleet afrekensysteem. Een organisatie is erg dynamisch en altijd in beweging. Daarom bieden vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering vele mogelijkheden. Bij het kassa kopen een goede keuze gemaakt? Hierdoor bespaart u veel tijd en kosten op langer termijn. Wij kijken altijd naar uw manier van werken en spelen daar graag op in. Snel, efficiënt, betrouwbaar en veilig, daar zet Janssens Kassasystemen zich voor in.

Een kassa voor retail en horeca

Janssens Kassasystemen is gespecialiseerd in kassa’s en kassasystemen. Daarbij leveren zij aan iedereen in de retail- en horecabranche. Denk bijvoorbeeld aan horecabedrijven als restaurants, hotels of cateringorganisaties. Ook in de retailbranche kunt u een kassa kopen voor vrijwel elke winkel, zoals telecom winkels, tuincentra of speelgoedwinkels. Wij helpen u met de keuzes die u maakt en begeleiden u met de inrichting van uw kassa en afrekensysteem. Onze systemen worden volledig gebruiksklaar geleverd. Daarnaast begeleiden wij uw medewerkers over het gebruik van de kassa’s. Wanneer u vragen heeft of er treden problemen op staat Janssen Kassasystemen altijd tot u beschikking.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag