Kassabenodigheden

Kassabenodigheden

Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, of het nou in de mode, in de horeca of in de fastfood is. Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar. Janssens Kassasystemen heeft een zeer uitgebreid assortiment als het gaat om kassabenodigdheden. Voor elke onderneming hebben wij geschikte kassa’s en kassabenodigdheden. Wij bieden onze producten aan, geven u advies over de verschillende mogelijkheden en helpen bij de implementatie ervan. Wij bieden u verschillende kassabenodigdheden aan, zoals de verschillende systemen: StorContrl winkel, horeca automatisering, de iPad kassa en traditionele kassa’s.

Traditionele kassa’s

Heeft u behoefte aan een eenvoudige kassa, dan kunt u ook terecht bij Janssens Kassasystemen. Wij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van allerlei informatie, om zo de perfecte keuze te maken. Wij ondersteunen ook de aanschaf van de kassa’s en andere kassabenodigdheden. De merken die wij leveren zijn Sam4S en Casio.

StoreContrl winkel

StoreContrl is de detailhandel systeem voor elke retailer. Het maakt niet uit of u werkzaam ben in bijvoorbeeld een boekenwinkel of een modezaak, wij bieden vele mogelijkheden aan. StoreContrl staat voor stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijkheid een eenvoud.

Horeca automatisering

Wanneer uw horecabedrijf wilt automatiseren, bieden wij verschillende oplossingen aan. Wij vullen u behoefte graag in met de UnTill of UnTill light. Dit is helemaal afhankelijk van uw behoefte en wensen. Wanneer u behoefte heeft aan andere kassabenodigdheden, helpen wij u graag verder. Zo helpen wij met het plannen van uw personeel, reserveringen en zelfs de inkoop. Zo eenvoudig is het.

Tablet kassa

De tablet kassa is ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware bevindt zich op een SD-kaartje. Deze kunt u vinden aan de achterkant van de printer. De kassasystemen voor de iPads, is via uw netwerk draadloos te bereiken met een smartphone of tablet. Dit systeem wordt Sam4s Tabby genoemd. U kunt verschillende apparaten aan uw iPad kassa koppelen, met een maximum van 8 apparaten.

Voor meer informatie kunt u een bezoekje nemen aan onze website, of contact met ons opnemen.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag