HORECA

HORECA AUTOMATISERING

 • overzichtelijk

 • rapportages

 • plannen & reserveren

 • inkopen & koppelingen

Flexibel gebruiksgemak in de HORECA AUTOMATISERING

“Personeel inwerken?…5 stappen om een chocomel met slagroom af te rekenen…niet nodig!”
untill kassasysteem

De kassa-oplossing op maat voor iedere situatie. Indrukwekkende functies, bewezen kwaliteit, sprekende referenties.

 • sponsor-3
Tripos food

Het Tripos kassasysteem beschikt over een gezonde dosis nuchterheid, uitstekend inzetbaar voor de ‘kleine’ horeca ondernemer. Tripos levert de traditionele eenvoud van de welbekende casio systemen, in een moderne jas.

 

Tablet kassa

Deze Sam4s Tabby is via uw netwerk te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. U kunt het systeem eenvoudig uitbreiden en diverse (mobiele) afrekenpunten creëren.

 • dev_2
 • dev_3
 • dev_1
untill basic

Horeca kassa kopen? Voordelig instappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. unTill Light groeit met u mee.

 • sponsor-3

Kassasysteem voor de horeca? Ontdek de mogelijkheden

In de horeca is het contact met de klanten essentieel. Het contact maakt of breekt de ervaring die klanten aan een bezoek in uw horecazaak overhouden. Een eenvoudig te bedienen horeca kassa maakt dat het afrekenen snel en makkelijk verloopt. Dat is zowel voor u als voor de klant erg fijn. Het automatiseren van uw kassasysteem horeca draagt zo bij aan de klanttevredenheid. Een horeca kassa kopen? Ontdek welke mogelijkheden Janssens Kassasystemen biedt. Wij informeren u graag over de verschillende opties en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

De horeca kassa afgestemd op uw onderneming

U wilt uw horecabedrijf automatiseren? Wij bieden u de oplossing met unTill kassasystemen voor de horeca. Dé marktleider als het gaat om flexibiliteit. We brengen graag uw wensen in kaart, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van het juiste type horeca kassa voor uw onderneming. Wij snappen dat het soms even kan duren, voordat u het perfecte kassasysteem horeca voor uw bedrijf heeft gevonden, daarom zijn wij erg flexibel. U heeft altijd de mogelijkheid om in een later stadium alsnog te wisselen van kassasysteem.

De zoektocht naar een nieuwe horeca kassa lijkt onbegonnen werk. Met onze ervaring in de horeca en kennis van kassasystemen weten wij echter precies wat u nodig heeft. Onze unTill horeca kassasystemen voldoen daarom aan de volgende eisen:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Overzichtelijk
 • Betrouwbaar
 • Inzicht in uw rapportages
 • Gunstige prijs

Kortom een horeca kassa waarbij afrekenen voorop staat zonder onnodige en ingewikkelde functies. U wilt immers op een snelle en overzichtelijke manier uw gasten bedienen. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt. Dit levert minder stress op onder het personeel en zorgt ervoor dat uw klanten tevreden vertrekken. Onze unTill horeca kassasystemen zijn ontwikkeld voor en door mensen met praktijkervaring en zijn hierdoor erg gebruiksvriendelijk.

Eenvoudige integratie met huidige horeca kassa

Als horeca ondernemer stelt u hoge eisen aan uw horeca kassasysteem. Het is immers een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Het systeem moet intuïtief werken waardoor elk personeelslid de kassa’s kan bedienen. Ook is een touchscreen scherm gewenst om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Naast het dagelijkse gebruik is ook het aanpassen van de kassa software horeca een belangrijk aandachtspunt. U wilt immers eenvoudig gerechten en prijzen aanpassen wanneer u de menukaart wijzigt.

unTill, hét kassasysteem voor de horeca, biedt het u allemaal! Met unTill koppelt u alle huidige systemen die in uw zaak aanwezig zijn. En dat is nog niet alles: u bent altijd verzekerd van een back-up. Je kunt dus altijd gewoon doorwerken. Wilt u een horeca kassa kopen? Onze medewerkers beantwoorden uw eventuele vragen graag en staan klaar om u te helpen bij uw aanschaf.

Meer dan alleen een kassasysteem horeca: volledige ondersteuning bij bedrijfsvoering

Indien u behoefte heeft aan meer dan alleen het horeca kassasysteem helpen wij u graag verder met Nostradamus software. Deze Nostradamus software ondersteunt u in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Enkele voorbeelden zijn:

 • het inplannen van uw horeca personeel
 • het inplannen van uw reserveringen
 • Ondersteunen bij de inkoop

Met deze software bent u in staat om u volledig te richten op het klantcontact. Onze horeca kassasystemen ondersteunen u in de bedrijfsvoering en geven u meer tijd voor uw klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Vraag dan meer informatie of een demonstratie aan. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag