Nostradamus

Nostradamus

  • Horeca

  • Retail

  • Sportcentra

  • Zorg

  • Productiebedrijf

  • Tankstations

DE NOSTRADAMUS software met een PLAN

“Een drukke dag voorspellen, het juiste personeel inzetten. Improviseren? Nee, vooruitkijken en regisseren”

Nostradamus ontwikkelt online planningssoftware gebaseerd op behoefte en budget. Het biedt de oplossing voor prognoses, planning en urenregistratie. Dankzij Nostradamus heb je geen verrassingen meer achteraf door vooraf te sturen.

nostradamus-1De kunst van bedrijfsvoering is regisseren in plaats van improviseren. Hoeveel personeel is nodig op drukke dagen? Wanneer vinden die drukke dagen plaats? Zijn de juiste krachten ingeroosterd? Haalt u voldoende rendement uit uw menusamenstelling? Met Nostradamus – voert u met gemak de regie over uw bedrijf. Een volledig online systeem dat u helpt vooruit te kijken en u volledig grip geeft op alledaagse bedrijfsvoering. Bespaar kostbare tijd door efficiëntere inkoop, strakkere personeelsplanning en behaal direct een hoger rendement. Drie systemen in één pakket, die ook afzonderlijk in te zetten zijn.

 

“Omdat mijn wensen en ideeën en die van mijn collega’s worden doorgevoerd in het systeem, genieten wij allen van een up-to-date pakket. Zo houd ik tijd over om ondernemend te blijven!”

Nostradamus – vooraf plannen op basis van gegevens uit het verleden. Optimaliseer uw bedrijf. Als ondernemer heeft u uw tijd en aandacht nodig om te reageren op de constante veranderingen in uw omgeving. Dit pakket neemt u veel werk uit handen. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden! Kennis en ideeën van andere ondernemers worden in het pakket gedeeld met alle gebruikers. Er worden steeds handige tools toegevoegd aan het pakket, waardoor uw systeem altijd up-to-date is.

ik wil kennis maken met Nostradamus

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag