Nostradamus

Nostradamus

  • Horeca

  • Retail

  • Sportcentra

  • Zorg

  • Productiebedrijf

  • Tankstations

DE NOSTRADAMUS software met een PLAN

“Een drukke dag voorspellen, het juiste personeel inzetten. Improviseren? Nee, vooruitkijken en regisseren”

Nostradamus ontwikkelt online planningssoftware gebaseerd op behoefte en budget. Het biedt de oplossing voor prognoses, planning en urenregistratie. Dankzij Nostradamus heb je geen verrassingen meer achteraf door vooraf te sturen.

nostradamus-1Ideaal dus voor bijvoorbeeld horeca, retail of sportcentra. Als ondernemer heeft u uw tijd en aandacht nodig om te reageren op de constante veranderingen in uw omgeving. Dit pakket neemt u veel werk uit handen. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden!

 

“Omdat mijn wensen en ideeën en die van mijn collega’s worden doorgevoerd in het systeem, genieten wij allen van een up-to-date pakket. Zo houd ik tijd over om ondernemend te blijven!”

Nostradamus – vooraf plannen op basis van gegevens uit het verleden. Optimaliseer uw bedrijf. Als ondernemer heeft u uw tijd en aandacht nodig om te reageren op de constante veranderingen in uw omgeving. Dit pakket neemt u veel werk uit handen. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden! Kennis en ideeën van andere ondernemers worden in het pakket gedeeld met alle gebruikers. Er worden steeds handige tools toegevoegd aan het pakket, waardoor uw systeem altijd up-to-date is.

ik wil kennis maken met Nostradamus

Wees goed voorbereid met Nostradamus

De software heeft niet voor niets de naam gekregen van de meestervoorspeller uit de 16e eeuw. U bent met deze software altijd voorbereid en kunt snel schakelen. Hierbij geldt dat bedrijfsvoering bestaat uit regisseren in plaats van improviseren. Hoeveel personeel is nodig op drukke dagen? Wanneer vinden die drukke dagen plaats? Zijn de juiste krachten ingeroosterd? Haalt u voldoende rendement uit uw menusamenstelling? Met Nostradamus software voert u met gemak de regie over al deze vragen. De software valt te verdelen in drie modules: reserveringen, personeel en inkoop. Deze zijn ook los van elkaar in te zetten, het kan namelijk zijn dat een of meerdere van de modules niet relevant is voor uw organisatie.

Reserveringen

De module voor reserveringen stelt u in staat om zelf 24/7 uw reserveringen bij te werken, vanaf meerdere apparaten. U hoeft hiervoor dus niet altijd dezelfde computer te gebruiken, maar kunt ook bijvoorbeeld vanuit huis de zaken regelen. Het systeem neemt tevens de indeling voor zijn rekening, op basis van uw gegevens over de tafels en stoelen en de aanvraag van de klant kiest Nostradamus software de juiste tafel uit. Het systeem valt ook te koppelen met online reserveringssystemen waar uw klant zelf een tafel kan boeken. Ook dit is compleet geautomatiseerd, dus daar hoeft u niet meer naar om te kijken.

Personeelsplanning

Omdat de software gekoppeld is aan uw reserveringssysteem, omzet en personeelsbestand kan gemakkelijk een prognose gemaakt worden voor de gewenste inzet van personeel. De planner kan dit dan ook automatisch voor u bijhouden. Andersom kan het personeel via de software van Nostradamus ook de beschikbaarheid doorgeven en bijvoorbeeld hun salaris inzien. Doordat er een koppeling is met loonadministratiesystemen kunnen deze gegevens ook makkelijk door worden gegeven aan de accountant.

Inkoopmanagement

De Nostradamus software biedt tot slot ook inzicht in uw inkoopmanagement. De voorraden worden continu bijgehouden, waardoor je omzet- en winstverlies voorkomt. U weet hierdoor zeker dat u genoeg op voorraad heeft om uw klanten te bedienen, maar niet te veel dat het leidt tot derving of verspilling. Daarnaast kunt u met de software ook handig en gestructureerd uw leveranciersbestand bijhouden en eenvoudig herhaalaankopen instellen. Dit doet Nostradamus ook aan de hand van je kassa.

Weten wat Nostradamus voor uw organisatie kan betekenen?

Wilt u weten wat de mogelijkheden van Nostradamus Software voor u zijn? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder om te bepalen wat het juiste systeem en de juiste module is voor uw bedrijf of branche. Dan weet u ook gelijk of en hoe u kostbare tijd kunt besparen met een strakke planning, goed voorraadbeheer en een uitgebreid reserveringssysteem.

ik wil kennis maken met Nostradamus

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag