Reserveringen & gastenbeheer

Reserveringen & gastenbeheer

RESERVERINGEN & GASTENBEHEER

Het reserveringsboek van nu

Met het 24/7 online reserveringssysteem haalt u een overzichtelijk digitaal reserveringsboek in huis, waar u en uw gast veel voordeel van hebben. Vanaf elke computer kunt u reserveringen toevoegen en wijzigen. Tijdens het inboeken zoekt het systeem zelf naar de meest geschikte tafel en zorgt zodoende voor een optimale restaurantbezetting. Deze tafelindeling kunt u, mocht u dat willen, heel makkelijk zelf bijsturen. Overboekingen behoren definitief tot het verleden

Zelf online reserveren

Gasten kunnen ook zelf online reserveren via uw website, Facebook en restaurantsites als Dinnersite en Tafelreserveren.nl. De beschikbaarheid is direct zichtbaar. Deze reservering wordt vervolgens automatisch toegevoegd aan uw digitale reserveringsboek en opgeslagen. Tevens ontvangt de gast een bevestiging via e-mail.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Gastenbeheer

Tijdens het invoeren van een reservering kunt u of kan uw gast zelf NAW-gegevens invullen, waarmee automatisch een gastenkaart wordt aangemaakt.

Met de Nostradamus gastenbeheermodule hebt u een optimale marketingtool in handen. Met de mailingfunctie kunt u nieuwsbrieven versturen, speciale evenementen of aanbiedingen onder de aandacht brengen en gasten feliciteren met hun verjaardag.

De Nostradamus Horecaplanner kan mailings sorteren op het aantal bezoeken van een gast, een bepaald postcodegebied of bijvoorbeeld gasten die in een bepaalde periode jarig zijn.

De video’s hieronder maken de werking van de Nostradamus Gastenmodule direct inzichtelijk.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag