MAKKELIJK ROOSTEREN

MAKKELIJK ROOSTEREN

Personeelsplan

Roosters maken voor de horeca is onmisbaar. Nooit meer tijd verspillen aan het zoeken van personeelsgegevens. Maak een einde aan de eindeloze reeks urenbriefjes, memo’s en Excel-overzichten. Voorkom fouten: door digitale urenregistratie en koppelingen met verloningspakketten. Door roosters te maken voor horeca heb je hier geen last van. Communiceer nog beter met uw personeel. Doe uw personeelsplanning live en direct met de software van Nostradamus.

Makkelijk roosteren

U gaat roosters maken op basis van wat er per dag nodig is. Het systeem geeft standaard templates per dag, waarin al ingevuld staat hoeveel personeel nodig is. Hierdoor kan je makkelijk roosters maken en zie je de verwachte drukte. Door de handige pop-up ziet u in één oogopslag wie er beschikbaar is, wat het tarief van de medewerker is en hoeveel diensten en uren de medewerker al is ongepland op het weekrooster. Hierdoor kan je makkelijk roosters maken en hoef je de template alleen nog maar te finetunen.

Handig publiceren

Nooit meer: “ik wist niet dat ik moest werken…”. Want zodra u uw optimale online roosters gaat maken, publiceert u dat rooster. Elk ingeroosterde medewerker krijgt een mail of sms. Wilt u iemand later laten beginnen? Geen probleem. Even bijwerken zodra u de online rooster zijn gemaakt en het sms’je wordt automatisch verstuurd. Uw medewerker krijgt het binnen op het gewenste tijdstip!

Vooraf budgetteren

In het programma voor het roosters maken kunt u al slim vooruitkijken. Zo heeft u inzicht in de saldi van de vakantie uren van alle medewerkers voor de rest van het jaar. Ook kunt u in het programma waar je roosters kan maken budgetteren afgeven per afdeling, en heeft u vooraf inzicht in productiviteit aan de hand van normen en (omzet-)prognoses.

Urenregistratie

Waarna de roosters online worden gemaakt gaan de geregistreerde (gewerkte) uren direct – en dus foutloos- naar de payroll. Vervolgens vindt de salarisadministratie en uitbetaling van het loon plaats. Zeker als u veel parttimers in dienst heeft, heeft deze snelle manier van gegevensverwerking veel voordelen.

HR Instrument

Functie, uren, rooster, contract, verlof, ziekte… Alle personeelsgegevens, inclusief het online rooster, zijn altijd up-to-date met het digitale personeelsdossier. Het systeem geeft notificaties wanneer diploma’s of ID’s verlopen, contracten aflopen of trainingen ophanden zijn. Elk dossier is naar wens in te zien, dan wel af te schermen voor collega’s: u kunt rechten meegeven aan bijvoorbeeld afdelingsmanagers of filiaalmanagers. Zo blijft de privacy gewaarborgd.

Inzicht in omzet en productiviteit

De omzet voor een kalenderdag kunt u vergelijken met die van vorig jaar. Zo kunt u van tevoren al plannen op basis van de gegevens van vorig jaar. U kunt naar eigen inzicht nog verfijningen in de planning aanbrengen. U kent uw eigen zaak immers het best. Daarnaast kunt u de productiviteit van de medewerkers volgen en – wanneer nodig – bijsturen. Lage omzet op een afdeling terwijl er veel mensen aan het werk zijn? U kunt dat bijsturen door één of meerdere medewerkers op een drukkere afdeling in te zetten.

Nostradamus rooster

Altijd en overal live inzicht en controle over de prestaties in uw bedrijf met de Nostradamus rooster. U kunt op uw telefoon live omzet, productiviteit en loonkosten monitoren en bijsturen wanneer dat nodig is. Geen verrassingen achteraf, maar controle en overzicht altijd en overal met de Nostradamus rooster.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag