top-image

Neem direct contact op: 024 - 34 44 111

untill horeca automatisering

de routing van uw bediening en keuken in eigen regie

U kunt op ons rekenen met hetUnTill kassasysteem

“De standaard voor gebruiksvriendelijke bestelsystemen voor horeca, catering en (sport)kantine”
Voor wie:
 • Voor de horeca, catering en (sport)kantine die zich wil onderscheiden door een intelligent bestelsysteem.
3 redenen waarom:
 • Eenvoudig in gebruik
 • Overzichtelijk
 • Modern en zakelijk
3 belangrijke kenmerken:
 • Tafelgeheugen en tafelplattegronden
 • Aansturing van bar-, en keuken printers
 • Barautomatisering, zoals tapsystemen en postmix

detail-image

Het design van de horecasoftware van unTill kent overzichtelijke schermen en duidelijke iconen. Daardoor is het gebruiksgemak groot en behoeven basishandelingen geen enkele instructie. Iedere unTill-installatie wordt volledig op maat gemaakt. In samenspraak met onze consultants bepaalt u zelf precies welke informatie wordt weergegeven. Dat maakt de kassa’s van unTill ideaal voor toepassing als kassasysteem horeca.

bedieningsvriendelijk, razendsnel en bedrijfszeker

unTill kassasysteem horeca onderscheidt zich in veel opzichten van de concurrentie. Wij noemen de sublieme afwikkeling van afwijkende bestellingen en intelligente printeraansturing. De dynamische database van alle transacties geven u ogenblikkelijk inzicht in gedetailleerde financiële rapportages. unTill kassasystemen zijn uitermate bedieningsvriendelijk, razendsnel en bedrijfszeker. Met dit horeca-automatiseringssysteem behaalt u beslist een hoger rendement. Bovendien werkt het overzichtelijk voor zowel uw personeel als uw gasten.

Standaard windows besturingssysteem

In tegenstelling tot de klassieke kassasystemen is unTill kassasysteem horeca een systeemoplossing. Ze draaien op een standaard Windows besturingssysteem en standaard hardware. Door de grote afname van deze hardware is de prijs veel voordeliger. Janssens Kassasystemen BV heeft een selectie gemaakt van stabiele (industriële) hardware. U maakt zelf een keuze voor het uiterlijk van uw systeem.
Door de vertrouwde Windows gebruikersinterface kunt u eenvoudig zelf producten aanmaken, prijzen wijzigen en specifieke opties selecteren. U bent volledig selfsupporting, kunt snel reageren bij problemen in uw horeca-automatisering en houdt eventuele kosten dus beheersbaar.

Stabiliteit en back-up

unTill kassasystemen zijn uiterst stabiel, omdat ze zonder centrale database of server opereren. Iedere kassa draait zelfstandig en ‘synchroniseert’ haar gegevens elke 0,15 seconden met andere kassa’s. Elke kassa beschikt zodoende over alle gegevens en is een exacte kopie van de andere stations. (Stroom)uitval van een kassa of werkstation heeft dus geen invloed op de andere stations: iedere kassa is een complete back-up! Ook heeft het aantal werkstations en de belasting van het netwerk geen invloed op de prestaties van uw kassa. Uw horeca-automatisering is en blijft daardoor uiterst stabiel.

Draadloos

unTill horecasoftware biedt u twee verschillende draadloze-kassaoplossingen. Draadloos of niet, ze hebben exact dezelfde functies en lay-out als de vaste kassaterminals. Dat maakt inwerken overbodig. Bestellingen op de handheld worden vliegensvlug doorgevoerd en bonnen per direct verwerkt. Eventuele wijzigingen in de menukaart of grafische interface zijn ogenblikkelijk zichtbaar.

“unTill draadloze kassaoplossingen maken gebruik van besturingssysteem Windows Mobile, dat garant staat voor een snelle en betrouwbare dataoverdracht.”
Tablet

Ook bestellen via een tablet is sinds kort mogelijk. unTill biedt perfecte en betaalbare oplossingen voor flexibel kassagebruik. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Externe horecasoftware

Vanzelfsprekend biedt unTill koppelingen met boekhoudkundige software, barautomatisering en hotelreserveringssystemen, zoals Exact, Cash, AccountView, van Duijnen, WMF, Hotel Concepts (Hotelware/IDPMS) enNostradamus.

Smartphone

Al lang geen toekomstmuziek meer: bestellen met je smartphone. Wij ondersteunen PLINGH en YOUR SMART BUTLER, innovatieve apps waarmee gasten hun eigen bestelling kunnen plaatsen. Klantvriendelijk en geschikt voor iedereen met een smartphone.

Qr-code scannen

Gemak dient de mens. Voortaan kan een gast met zijn of haar smartphone een unieke QR-code scannen: aan tafel, in een hotelkamer of bijvoorbeeld op een ligbed aan het zwembad. Hierdoor verschijnt een actuele menukaart op zijn smartphonescherm, compleet met producten, prijzen en acties. Een bestelling plaatsen is zo gebeurd, maar de gast kan ook het verzoek indienen om te betalen of om meer achtergrondinformatie te ontvangen. Hij/zij kan zijn ervaringen direct delen via social media. Ideaal als kassasysteem horeca.
Uiteraard is de QR-codescan gekoppeld aan het reguliere unTill® kassasysteem. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Managementinformatie

Zowel kassa als unTill beheerprogramma verschaffen u ‘real time’ waardevolle informatie over bijvoorbeeld bestellingen per tijdseenheid, werknemer, categorie, artikel of combinaties hiervan. Ook heeft u toegang tot rapportages van het Bedrijfschap Horeca, die u naar keuze op scherm kunt laten weergeven op scherm of laten afdrukken. Ook exporteren naar een bestand, spreadsheet of mail behoort tot de mogelijkheden.
Middels unTill horecasoftware kunt u alle kelnerhandelingen achteraf ‘tracen’, voor een optimale controle.

Implementatietraject

Direct na de bestelling van een unTill kassasysteem voor de horeca volgt een implementatietraject, bestaande uit de volgende stappen:
intake / wenseninventarisatie horeca-automatisering

 • productie unTill-applicatie op maat
 • applicatiecontrole / managementtraining
 • installatie / ingebruikname op locatie
 • analyse / controle twee weken na ingebruikname

U mag rekenen op complete, professionele begeleiding van praktijkspecialisten. Dat betekent dat bij installatie, configuratie en nazorg uw aankoop zijn inbegrepen. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Speciale projecten

Onder de naam ‘Touch4All’ is unTill internationaal genomineerd als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking.
Janssens Kassasystemen BV biedt ook toepassingen voor retail en speciale projecten.

detail-image-2

 

Het design van de horecasoftware van unTill kent overzichtelijke schermen en duidelijke iconen. Daardoor is het gebruiksgemak groot en behoeven basishandelingen geen enkele instructie. Iedere unTill-installatie wordt volledig op maat gemaakt. In samenspraak met onze consultants bepaalt u zelf precies welke informatie wordt weergegeven. Dat maakt de kassa’s van unTill ideaal voor toepassing als kassasysteem horeca.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag