RETAIL AUTOMATISERING

RETAIL AUTOMATISERING

Service en een persoonlijke benadering in de RETAIL EN WINKELAUTOMATISERING

“Slim meedenken binnen winkelketens of een webshop: kassasystemen die meedenken met de retailer én consument”

Uw winkel professioneel automatiseren? De oplossing hebben wij voor handen, op de klassieke manier met StoreContrl Classic of wilt u alles meteen in de Cloud met StoreContrl Cloud? Graag komen wij bij u inventariseren welke manier van winkelautomatisering het beste bij u past, uiteraard besteden wij alle aandacht aan voorraad, klantenbeheer en nog veel meer. StoreContrl maakt het tevens mogelijk om uw website en kassasysteem met elkaar te verbinden

STORECONTRL KASSASYSTEEM

StoreContrl is hét softwarepakket voor winkelautomatisering. Met meer dan 8000 gebruikers in Nederland is StoreContrl één van de koplopers. De winkelautomatisering van StoreContrl is gebouwd voor winkeliers. Met meer dan 15 jaar ervaring kan de gebruiker erop vertrouwen dat StoreContrl het betrouwbaarste systeem is waarop een onderneming gebouwd kan worden. Met StoreContrl wordt winkelautomatisering naar een hoger niveau gebracht. Met een mooi design en de nieuwste functies introduceert StoreContrl een bijzondere ervaring voor de winkelier in de retail. Het systeem van StoreContrl is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het leven van de winkelier gemakkelijk gemaakt wordt.

 

TRIPOS RETAIL

Met het Tripos kassasysteem haalt u de beste versie van eenvoud binnen. Tripos is uitstekend inzetbaar bij de ‘kleine’ retail ondernemer met digitale wensen. De optionele scanner en weegoptie dragen bij aan een snelle, efficiënte afhandeling. Zo houden u en uw werknemers tijd over, voor het ‘bindende’ gesprek met uw klant.

 

RESOLUT

Resolut bestaat uit stabiliteit, snelheid en gebruiksgemak. Het component die daaraan toegevoegd wordt om tot buitengewoon tevreden klanten te komen is innovatie. Dit is van belang voor een continue ontwikkeling. Het kassasysteem functioneert op verschillende devices en wordt bedient zoals men van een tablet of smartphone gewend is.

  • sponsor-6

Winkelkassa’s

Stel, u begint een eigen zaak. Bijvoorbeeld een leuk koffietentje in de binnenstad, een kapper in een volksbuurt of een winkeltje met exclusieve kleding. Dan wilt u natuurlijk dat de betalingen goed verlopen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt u zich focussen op de kerntaken van uw bedrijf. Maar hoe? Dan kunt u aankloppen bij Janssens Kassasystemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

De kassasystemen van winkelkassa’s

Wanneer u op zoek bent naar een winkelkassa of een kassasysteem, is het belangrijk om erg kritisch te zijn. Een kassa is namelijk een belangrijk onderdeel in het gehele afrekensysteem en dus de winkelautomatisering. Er vinden veel ontwikkelingen plaats op het gebied van automatisering. Ze geven nieuwe mogelijkheden, wat belangrijk is voor een dynamische organisatie. Janssens Kassasystemen helpt u op het gebied van retailautomatisering. Veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie. Dat is waar Janssens Kassasystemen voor staat. We zorgen altijd dat onze klanten tevreden de deur uitgaan, met een advies op maat. We hebben voor elke type onderneming verschillende toepassingen, die we graag voor u op maat maken. Zo hoeft u zich geen zorgen over te maken over een passende winkelkassa.

Automatisering van uw onderneming met een winkelkassa

Bij ons bent u aan het goede adres voor de meest uiteenlopende kassasystemen. Zo bent u bij ons aan het goede adres voor een retailkassa, kunt u een winkelkassa kopen en hebben we andere kassasystemen voor u in de winkel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dat vertellen wij u graag. We leveren verschillende kassasystemen, zoals StoreContrl, Tripos en Resolut. Met het kassasysteem van StoreContrl kunt u op klassieke wijze uw winkel automatiseren, met Tripos Retail werkt u met een eenvoudige versie en bij Resolut profiteert u van een ultieme kassa die geheel op maat is gemaakt. Voor elke onderneming hebben we een geschikt kassasysteem. Zo is de Tripos Retail geschikt voor de kleinere onderneming, die met kleine stappen bezig is met digitalisering. Voor de grotere ondernemers in bijvoorbeeld de mode, levensmiddelen of een andere branche is de Resolut een aanrader. Dit kassasysteem kan niet alleen worden gebruikt voor afrekenen, maar houdt ook de voorraad bij, het productbeheer en het klantenbeheer. Daarnaast kunnen de systemen ook gekoppeld worden aan een webshop. Met dit systeem bent u dus helemaal voorzien om aan de slag te gaan met de automatisering van uw onderneming.

Wilt u een winkelkassa bestellen?

Bent u nieuwsgierig en benieuwd naar de mogelijkheden van een winkelkassa? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Want we staan graag voor u klaar, om de beste oplossingen op maat te maken die aansluiten bij uw wensen. U bent ook welkom in één van de vestigingen in Nijmegen of Deurne. In Nijmegen bent u welkom voor de verkoop en trainingen en in Deurne kunt u aankloppen voor administratie en support. U leest het, de service is goed geregeld. Dat kan alleen zorgen voor een prettige samenwerking! We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken, zodat u met plezier aan de slag gaat met uw onderneming.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag