SPONSORING & GOEDE DOELEN

SPONSORING & GOEDE DOELEN

GOEDE DOELEN

Wij zijn een gezond bedrijf dat zich niet alleen richt op ons vakgebied, maar zich tevens bewust is van de wereld om ons heen. Wij groeien en willen dit graag delen met anderen die het minder goed getroffen hebben. Met deze goede doelen wil Janssens Kassasystemen een duurzame relatie opbouwen en maatschappelijke betrokkenheid uitdragen:

 

KiKa

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versnelt therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.
www.kika.nl

DOE EEN WENS STICHTING NEDERLAND

De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder.

Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.
www.makeawishnederland.org

U kunt ook helpen. Bekijk de websites en doneer vandaag nog. Ook kleine beetjes helpen!

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag