Traditionele Kassa’s

Traditionele Kassa's

Traditionele kassa’s

Na vele jaren zijn wij onze roots nog steeds niet vergeten. Wanneer u genoegen neemt met een eenvoudige kassa zonder allerlei specifieke wensen, kunnen wij u nog altijd voorzien van alle informatie en ondersteunen bij de aanschaf van een betrouwbare kassa. Wij voeren twee merken, namelijk Casio en Sam4s kassa’s. U kunt alle informatie op onze website bekijken, inclusief de prijzen. Alle kassa’s zijn online te bestellen, voordelig en goedkoop bij Janssens Kassasystemen. We vertellen u graag meer over onze eenvoudige kassa’s!

Eenvoudige kassa

Het meest bekende merk voor kassasystemen is toch wel Casio. Casio heeft meer dan in 100 landen vele jaren praktijkervaring en kan als geen ander de specifieke wensen van ondernemers vertalen in een kassamodel dat aansluit op deze wensen. De strenge controles tijdens de productie en de duurzaamheidstesten die uitgevoerd worden bij iedere kassa staan garant voor een bedieningsvriendelijke kassa van hoogstaande kwaliteit. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kassa’s, welke uiteenlopen van eenvoudig kassa’s die geschikt zijn voor de basisfuncties tot kassa’s die meer inzicht geven in geldzaken.

Onze support voor traditionele kassa’s

Door de ruime ervaring en de expertise beschikken we over een krachtig aanbod in eenvoudige kassa’s. In 1981 zijn we begonnen met het aanbieden van kassa’s. Onze collectie is inmiddels uitgegroeid van traditionele kassa’s tot kassa’s die aansluiten op de laatste technologische ontwikkelingen. Door onze expertise hebben we ook de juiste support in huis. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor eventuele problemen. Mocht dit gebeuren dan staat er een ervaren monteur u telefonisch te woord. Mocht dit niet lukken, dan proberen de monteurs de problemen op afstand op te lossen zodat u niet te lang zonder uw systeem zit. Daarnaast komen we ook graag bij u langs om een demonstratie te geven van onze traditionele kassa’s. Hierbij geven we uitleg over de toepassingen van uw nieuwe kassasysteem, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

De mogelijkheden van een traditionele kassa

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag aan de slag om een passende oplossing te bedenken voor uw bedrijf. U bent ook welkom in één van de vestigingen. In Nijmegen kunt u terecht voor verkoop en trainingen, in Deurne kunt u terecht voor administratie en support. U leest het, u krijgt tal van mogelijkheden voor ondersteuning bij onze traditionele kassa’s.

Casio Kassa

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Casio, producent van afrekensystemen heeft in meer dan 100 landen vele jaren praktijkervaring en is als geen ander in staat specifieke wensen te vertalen in een of meerdere kassaregisters modellen die bij uw onderneming past.

Sam4s Kassa

Snel slim en betrouwbaar

De opvolger van Samsung kassa’s. Op het gebied van kasregisters heeft Sam4s een wereldwijde dekking en meer dan 40 jaar ervaring met afrekensystemen – kassasystemen.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag